​​Drámaháromszög, avagy a konfliktusok kezelése

Mit tudok meg?

A konfliktusok lehetséges etológiai, fejlődés-lélektani, kultúrális okait és megoldási lehetőségeit

Mit viszek haza?

Hatékony stratégiákat, kommunikációs technikákat, asszertív megoldási lehetőségeket.

Még valami?

Ismerkedés az időgazdálkodással és az ezzel kapcsolatos módszerekkel

60 órás akkreditált pedagógustovábbképzés

Korunk társadalmi, gazdasági változásai, az óvodai, iskolai nevelés-oktatás területén jelenlévő bizonytalanságok, konfliktusok kialakulását eredményezhetik. A konfliktusok kiéleződése társadalmi jelenség, a feszültségek nyílttá válásának, az agresszív megnyilvánulások, a bizalmatlanság, a szorongás, az általános rossz közérzet, egyéni és csoportérdekek nyílt ütközésének korát éljük. A társas együttlét során, ha már két ember kapcsolatban van egymással, konfliktus keletkezhet. 

A képzés során olyan gyakorlati módszereket alkalmazunk (saját élmények és gyakorlati tapasztalatok megosztása, játékok és irodalmi alkotások megismerése, kipróbálása, beszélgető körök, viták a témában, ötletbörze és játékgyűjtemény, önálló feladatvégzések), melyek segítik a résztvevő számára a képzés ismeretének elsajátítását, az elmélet és a gyakorlat összefüggéseinek megértését.

Beszámíthatom?

IGEN! Képzésünk az Oktatási Hivatal által akkreditált, tehát beszámít a kötezelő pedagógus továbbképzési rendszer szerint teljesítendő óraszámokba!

Üzenek nektek, kérdésem van!

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.