Egynapos képzések - a jóból mi kicsit is adunk!

Amit az egynapos képzésekről tudni kell:

  • magas szintű szakértelemmel és gyakorlatorientált szemlélettel állítottuk össze a             képzések anyagát
  • az alábbi jogszabályra hivatkozva 8 óra beszámítható ( 277/1997. (XII. 22.) Korm.               rendelet 5 § (3). d) ), a részvételről igazolást adunk
  • kérheted az intézményedbe
  • jelentkezhetsz a meglévő időpontokra is!
  • a képzés minimum 5 fő jelentkezésekor indul

    ​Kiknek ajánljuk?

aki részt vesz a gyermekek oktatásában óvodában vagy iskolában 

akik szeretnének új ismereteket szerezni vagy a meglévőket szélesíteni

szeretnék a kiégést elkerülni vagy kilépni belőle


Inkluzív nevelés az óvodában - megoldásorientált workshop

Egynapos alkalmunk során szó lesz az eltérő fejlődésmenet felismeréséről,a lehetséges okok feltárásának kezdeményezéséről, együttműködésről más szakemberekkel, egyéni szükségletek felismeréséről és kielégítéséről, inkluzív szemléletű csoportszervezésről, és ötleteket nyújtunk a gyakorlati megvalósításhoz is.

Drámaháromszög, avagy a konfliktusok kezelése

 Egynapos alkalmunkon szó lesz a konfliktuskezelés eszköztárának megismeréséről, a kommunikációs készség javításáról a mindennapi pedagógiai gyakorlatban, különböző konfliktushelyzetekben való viselkedés tudatosabbá tételéről. Kitérünk az dőgazdálkodás fő területeinek megismerésére és ezzel kapcsolatos módszerek elsajátítására valamint hatékony módszerek önálló tervezésére, illetve módszereket mutatunk az elsajátított ismeretek beépítésére a tanítás, nevelés folyamatába.

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.