Módszertani továbbképzés óvodapedagógusoknak az inkluzív nevelés megvalósításához

Mit kapok?

Játék- és tevékenységötleteket, gyermekirodalmi alkotásokat ismerhetsz meg, melyek segítik az együttnevelést, és átélheted az egymástól való tanulás élményét a beszélgetések, ötletbörzék során!

Miért különleges?

Saját eseten keresztül dolgozhatod fel a képzés tananyagát, ezáltal az elméleti és a gyakorlati elemek is jobban rögzülnek, a gyakorlatok személyreszabhatóak!

"Köszönöm szépen, hogy részt vehettem ezen a képzésen. Sokat tanultam , tudom majd alkalmazni a tanult módszereket, játékokat fejlesztési technikákat a gyakorlatban. Sajnálom, hogy nem hamarabb találtam erre a tanfolyamra. Könnyebb lett volna az elmúlt 2 tanév, ha ezzel a tudással rendelkeztem volna. A további munkámban alkalmazom az inkluzív nevelés módszereit." (Résztvevő)
"Köszönöm a rengeteg gyakorlati tanácsot, módszereket, biztosan használni fogom a jövőben." (Résztvevő)

30 órás akkreditált továbbképzés óvodapedagógusoknak!

A különleges bánásmódot igénylő gyermekek ellátását segítő integrációs folyamatok és inkluzív szemlélet napjaink megkerülhetetlen témája az óvodai mindennapokban. Hazai és nemzetközi kutatások is arra az eredményre jutottak, hogy nagyon fontos a gyermekeket ellátó pedagógusok módszertani felkészültsége, nyitott szemlélete és az együttműködés a gyermekek ellátása során. Hazai kutatások arra is rávilágítottak, hogy sok óvodapedagógus szeretne friss, jól alkalmazható módszertani ismereteket szerezni a meglévő, alapképzésen szerzett gyógypedagógiai ismereteik mellé, hogy hatékonyabban tudják a rájuk bízott különleges bánásmódot igénylő gyermekeket ellátni.

Módszertani továbbképzés óvodapedagógusoknak az inkluzív nevelés megvalósításához c. program olyan elméleti és gyakorlati ismeretekkel bővíti a résztvevőinek meglévő tudását, mely a mindennapi óvodapedagógusi munkát segíti az inkluzív nevelés folyamatában. A program során külföldi és hazai kutatási eredményekre és a hazai jogszabályi keretekre támaszkodva, gyakorlati tapasztalatokat és módszertani ismereteket megosztva és kipróbálva valósítjuk meg az ismeretbővítést

Beszámíthatom?

IGEN! Képzésünk az Oktatási Hivatal által akkreditált, tehát beszámít a kötelező pedagógus továbbképzési rendszer szerint teljesítendő óraszámokba! 

Üzenek nektek, kérdésem van!

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.