Bemutatkoznak kiállítóink

Okosodó

fejlesztő kártyák


Balázs Zsuzsanna vagyok, egyéni vállalkozó, az Okosodó fejlesztő kártyák megálmodója.
13 évet dolgoztam értelmi fogyatékosokat foglalkoztató bentlakásos szociális intézményben gyógypedagógiai asszisztensként.
A képességfejlesztő csoportban a lakók fejlesztése, képességeik szintentartása volt a feladatom, önálló foglalkozásokat tartottam.
Rengeteg ötlet, elképzelés volt a fejemben, amit szerettem volna másokkal is megosztani, így született meg az Okosodó kártya.
Rengeteg időt töltöttem a rajzolással, tervezéssel, hogy a játékok igényesek, mutatósak legyenek, így kerüljenek forgalomba.
Figyeltem arra is, hogy a gyerekek számára kedves figurákkal tegyem vonzóbbá a kártyalapokat, könnyebb legyen az odafigyelés, izgalmasabb a tanulás.
A kártyáim nyomdai minőségben készülnek, tartós matt fóliázással. A készletet a vásárlók igényei, elképzelései, ötletei szerint folyamatosan próbálom bővíteni.

Niki filcvarázs


Krénusz Nikoletta vagyok két gyermek anyukája és immár a Niki filcvarázs megalkotója.
Varrónő (női-ruhakészítő) a végzettségem , így gyermekeimnek több mindent én készítek-készítettem.
Ezáltal jött az ötlet, hogy talán más gyermekeknek is örömet okozhatnék munkáimmal!
Mivel minden gyermek szereti a mesét, ezért mesefigurákat, eleinte játszószőnyeget és mesepárnákat készítettem!
Közben munkanélküliből "Egyéni vállalkozó" lettem!
Mára már óvodák és bölcsődék rendelik, a főleg filc anyagból készült készségfejlesztőimet :
- meseszőnyeget
- mesepárnát
- mesekötényt
- bábokat!
Új dolgot is szívesen készítek, együtt mindent megtudunk oldani!

LurkÓperencia


Orbán-Bor Klára vagyok, egy csodálatos kisfiú édesanyukája, előadóművész és mozgásfejlesztő, óvodapedagógus diplomával kiegészülve, a LurkÓperencia és Gitár Gizi megálmodója.
Mindig is tudtam, ha majd felnövök a színpadon szeretnék állni, mellette pedig gyermekekkel foglalkozni. Mindezt úgy, hogy a középpontban a zene és a mozgás áll. Így született meg a LurkÓperencia, mely ötvözi egy lelkes, gitározni és énekelni szerető, színházi táncos, óvónéni, babamasszás oktató és mozgásterápiás fejlesztő álmait. Az az, mind azt a csodálatos hivatást, amiben hiszek, amiket az évek alatt sajátíthattam el.
Hiszem, hogy a zene gyógyít, a mozgás egészségben, a nevetés és a sok mosoly pedig fiatalon tart. Hiszem, hogy a családok számára a zenében és mozgásban együtt töltött minőségi idő szorosabbá, kiegyensúlyozottabbá és erősebbé teszi a gyermekek és szülők közti kötődést.
Gyermekműsoraim mondanivalói tanulságos, szép történetek az életről, barátságról, szeretetről."

Bagolyfióka és FirkaFalva

Játszva fejlesztünk!
Kiadónk a Kid Plusz Média Kft. egy ízig-vérig családi vállalkozás. A benne dolgozók több évtizedes lap- és gyermeklap kiadói múlttal, ennek tudásával és tapasztalatával rendelkeznek.
Bagolyfióka és FirkaFalva saját szerkesztésű kiadványaink elsősorban az óvodás és a kisiskolás gyermekek számára készülnek.
A kiadványainkat már használó pedagógusok támogató visszajelzései alapján folyamatosan fejlesztjük azokat.
Választási lehetőséget kínálunk az iskola előkészítéshez, differenciáláshoz, egyéni fejlesztéshez vagy felzárkóztatáshoz.
A foglalkoztatók, vonalvezetők és számolási készségfejlesztők általános gondolkodási és grafomotoros területeket fejlesztenek.
Változatos feladataink ízléses motívumokkal a gyermeki fantáziát megmozgató mesével és verssel követik az évszakokat és az ünnepköröket.
Azon dolgozunk, hogy a jövőben minél több óvodába és kisgyermekes családhoz eljuthassanak kiadványaink.
Akár Hozzátok is!

SZÍNEZŐ munkacsoport

A debreceni Aktív Európai Fiatalokért Egyesület tagjaiként 2016-ban indítottuk el a SZÍNEZŐ – Pályakezdő Óvodapedagógusokat Támogató Városi Munkacsoport szervezését. A munkacsoport a pályakezdőket és az őket segítő óvodapedagógusokat hivatott támogatni, egy közösségbe egyesíteni, hogy a felmerült kérdésekre egy közös fórumon keressünk megoldásokat. Mindezek mellett a pályakezdőknek kívánunk iránymutatást nyújtani oly módon, hogy számukra továbbra is cél maradjon a csatlakozás a szakmához.
Tevékenységeink során fontosnak tartjuk, hogy kapcsolatban álljunk a fiatalokkal és a velük foglalkozó szakemberekkel, így lehetőségeinkhez mérten igyekszünk minél több programon részt venni vagy mi magunk szervezni ilyen alkalmakat.
2019-ben egy öt fős csoport a Színező - Pályakezdő Óvodapedagógusokat Támogató Projekt ötletét vitte az Európai Szolidaritási Testület elé. A pályázat támogatást nyert, melynek köszönhetően csapatunk átalakult és névváltozás is történt, de céljaink maradtak a régiek.
A Tanulóidő-Pedagógus továbbképzés augusztusi eseményén szeretnénk bemutatni eddigi eredményeinket, kiadványainkat az érdeklődő szakembereknek.
A SZÍNEZŐ munkásságát és tevékenységeit itt vagy a Facebookon követheted!

Sára Dóra -hobbiművész

Sára Dórának hívnak. 2016-ban végeztem az ELTE Tanító- és Óvóképző Karán, óvodapedagógia szakon. Tanulmányaim során a korai kétnyelvű nevelésre specializálódtam. 2021-ben mesterdiplomát szereztem az ELTE Pedagógiai és Pszichológiai Karának HR tanácsadó szakán. Jelenleg magyaros óvodapedagógusként dolgozom egy zuglói magánóvodában, illetve magánórák keretein belül tanítok angolt kisgyermekeknek. A magánéletben négy gyermek anyukája vagyok. Egész eddigi életemet átszőtte a kreatív dolgokkal való foglalkozás, szeretek újabb és újabb technikákkal megismerkedni, azonban a rajzolás és a festés áll hozzám a legközelebb.

Magamat 'hobbiművészként' határoznám meg, ugyanis soha nem tanultam sem a rajzolást, sem pedig a festést, tudásomat autodidakta módon szereztem meg. A közösségi média felületei jó lehetőséget biztosítanak számomra, hogy alkotásaimat a szélesebb közönséggel is megismertessem. Ennek köszönhetően a közelmúltban nagyobb projekben is részt vehettem, úgymint a Cimbaliband Szabadon c. lemezének illusztrálása, valamint így esett rám Bogi és Nóra választása is, hogy a fejlesztőkártyákat illusztráljam, amelynek örömmel tettem és teszek eleget.


Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.