Kreatív tanulás

Termékeinket pedagógusok álmodják meg és készítik el sokéves szakmai és gyermeknevelési tapasztalatukra alapozva. Eszközeinkkel szeretnénk a tanulást még színesebbé, könnyebbé, játékosabbá tenni gyermekek és felnőttek számára egyaránt.

Rendelés menete

Nézd meg a termékeket

Böngéssz az oldalunkon, nézd meg, melyik termék tetszik, majd válaszd ki a kedvenced!

Rendelési űrlap kitöltése

Kérjük, hogy pontosan, valós adatokkal töltsd ki a rendelési űrlapot! Jelöld meg a termék nevét (pl. "Mit is érzek?" kártyajáték alapcsomag) és mellé a darabszámot (pl. 1db.) Ezt követően e-mailben fogjuk felvenni veled a kapcsolatot.

Mit kell még tudnom?

Játékainkat postai levélküldeményként küldjük. A feltüntetett ár  a szállítási költséget is tartalmazza! A rendelés beérkezése után megkapod a számlázási adatokat, az utalás után a számlát és megkezdődik a kézbesítés.A postai feladás munkanapokon történik. Várható érkezés 3-5 munkanap.

További kérdésed van?

Termékekkel kapcsolatos kérdés esetén: rendeles@tanuloido.com  Számlázással kapcsolatos kérdések: info.profidiak@gmail.com

Rendelés- űrlap

Elfogadom az Általános Szerződési feltételekben és az Adatkezelési Nyilatkozatban foglaltakat

A *-gal megjelölt mezők kitöltése kötelező!

Dokumentumok letölthetőek a linkekre kattintva

Általános szerződési feltételek​

Adatkezelési nyilatkozat

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.

OK!