A Tanulóidő csapata olyan óvodapedagógusokból (és nem mellesleg édesanyákból) áll, akik szívügyüknek tekintik az óvodáskorú gyermekek szakszerű, szeretetteljes nevelését és célul tűzték ki az óvodapedagógusok fejlődésének támogatását is.

Programjainkat, továbbképzéseinket a minőségi szakmai felkészültség, a módszertani sokszínűség és frissesség jellemzi. A sok éves iskolapadban és az óvodában eltöltött éveink alatt magunk is tapasztaltuk, mennyire sokszínű a továbbképzési kínálat, de nehéz jót találni. Így döntöttünk amellett, hogy megalkotjuk saját módszertani képzéseinket! Jelenleg két képzésünk akkreditált is!​


Kik vagyunk?

Bányik-Takács Nóra
óvodapedagógus, a Tanulóidő alapítója, szervezője, kapcsolattartója, a csapat lelkesítője

Három kisgyermek anyukája vagyok, két kisfiam és egy kislányom beragyogják a napjaimat. 2015-ben végeztem az Eötvös Loránd Tudományegyetem Tanító – és Óvó képző karának óvodapedagógia szakán. Jelenleg szintén itt végzem a szakvizsgázott óvodavezető szakot. 2011-től egy magánóvodában dolgozom. A Tanulóidő ötlete akkor merült fel bennem, amikor a kollégáktól, csoporttársaimtól gyakran hallottam panaszt arra, hogy előfordul, hogy nincs olyan módszertani eszköz a kezükben, amivel megkönnyíthetnék a mindennapjaikat az óvodában, iskolában. Ezért két általam nagyra becsült és kiváló szakember segítségét kértem, hogy hozzunk létre olyan programokat, amellyel segítségére lehetünk a pedagógusoknak és valóban tudják hasznosítani a gyakorlatban a megszerzett tudást.

Hiszem, hogy képzéseink felfrissítik, kizökkentik a mindennapokból, és magabiztosabbá teszik a munkájukban a hozzánk jelentkezőket.

Boda Boglárka
óvónő, gyógypedagógus, két gyermek anyukája

A “titulusaim” sorrendje nem releváns (és még hozzá is tehetnénk pár meghatározót), néha jobban vagyok az egyik, aztán egy másik élethelyzetben a másik. A közös bennük,hogy mindet imádom.

2014-ben végeztem az ELTE-TÓK-on óvodapedagógusként, akkor már egy éve óvodában dolgoztam. Kisfiam születése után, 2016-ben kezdtem el az ELTE-BGGYK karán gyógypedagógiát tanulni, majd pszichopedagógia szakirányon végeztem 2019-ben. Ezután ismét az ELTE-TÓK-ra sodort az élet és szakvizsgás óvodavezető is lettem 2021-ben. Most a kislányom mellett dolgozva vágtunk bele a Tanulóidő berkein belül a továbbképzés-szervezésbe.

Szívügyemnek tartom, hogy megosszam eddigi tapasztalataimat a kollégákkal és hiszem, hogy a tanulás segíthet minket hozzá ahhoz, hogy a gondolkodásunk is akadálymentes legyen!


Sipos Anikó
óvodapedagógus, intézményvezető,tanügyigazgatási szakértő, három gyermek édesanyja

Gyerekkori álom megvalósulása a kicsikkel való foglalkozás. A long life learning szemlélet elkötelezett híve vagyok, így a gyerekek nevelése mellett mindig fontos prioritás volt a tanulás. Úgy gondolom ahhoz, hogy gyakorlatban is brillírozni tudjunk, szükséges egy biztos elméleti tudás elsajátítása. Elvégeztem az óvodapedagógusi, közoktatásvezetői, mentori, tanügyigazgatási szakértői, mestervezetői, jogi szakokleveles köznevelési vezető, és több szakmódszertanos képzést. 

Életünk során nem csak magánéleti, hanem munkahelyi konfliktusok is felléphetnek, ami hatékony kezelés nélkül hamar problémákat okozhat. A drámaháromszög konfliktuskezelési tréning segítségével olyan hasznos technikákat sajátíthatunk el, ami a gyakorlatban is könnyen használható. Ne drámázzon, inkább vegyen részt képzésünkön ahol profi konfliktuskezelő technikák birtokába juthat.

Mottóm: "Azért vagyok pedagógus, hogy a természetnek nyers gyémántját, szép vigyázattal, csendben csiszoljam kristályba!" Németh László

Üzenek nektek, kérdésem van!

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.